Start letního semestru se zatím odkládá…..

20.02.2021 17:43

 

Vážení studenti a rodiče,

aktuální pandemická situace nám bohužel nedovoluje zahájit letní semestr 2021 jak bylo plánováno k 1.3.2021. Situaci sledujeme a doufáme, že začneme od dubna, ale je těžké něco v současné době predikovat. 

Každopádně, kdo již letní semestr uhradil, dostane od nás dopis a nemusí se bát, že o své prostředky přijde, kdo je přihlášen a ještě neuhradil, dostane od nás nový pokyn k platbě až budeme vědět, kdy startujeme a kolik bude mít semestr lekcí (přepočítáme kurzovné dle počtu lekcí, které odučíme). Kdo by se chtěl nyní přihlásit a využít slevy First minute, rádi Vás zaregistrujeme a členský příspěvek by zatím odpovídal 12 lekcím a doplatek uhradíte až podle skutečného počtu lekcí kurzu.  Nechceme začínat letní semestr distanční formou. 

Chceme vidět Vaše tváře, Vaší radost z tvorby, chceme s Vámi být v kontaktu osobně.

Připravujeme pro Vás také nějaké novinky, na webu by se měly objevit v dubnu. Ještě to ladíme…
Termíny workshopů se též odsouvají, platnost dárkových poukázek prodloužíme, jak bude potřeba.

Nahrazování lekcí z podzimního Lock Downu, jak jsme slíbili, bude pokračovat po otevření ateliéru, lekce Vám nepropadnou.
Děkujeme i za všechny Vaše dopisy, obrázky, co nám posíláte na základě inspirace z videolekcí, děkujeme i za zpětnou vazbu, i za kritické připomínky, pokud jsou konkrétní a slušně komunikované. Vašich slov podpory, které většinou z dopisů zaznívají, si moc vážíme a jsou pro nás zavazující k tomu, abychom, jakmile to půjde, opět nastartovali výuku jak jste byli zvyklí. Nenecháme se zlomit, ani Vy se nenechejte :)

Viru zmar!

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)