Sháníme lektora grafických programů

26.10.2015 17:28

 

BRIGÁDA  - LEKTOR VÝUKY GRAFICKÝCH PROGRAMŮ
 

Pohybujete se v oblasti výtvarného umění, architektury či designu? Máte oči a srdce otevřené? Máte chuť se se svými zkušenostmi podělit s našimi studenty? Posilte náš tým o Váš osobitý přístup!


Malování kreslení, z. s. je neziskovou organizací, která se zabývá podporou a výukou výtvarné umění v plné jeho šíři. Za tříletou dobu působení se ateliér Malování kreslení stal jedním z největších poskytovatelů výtvarné výuky v České Republice, pobočky ateliéru jsou nyní v Praze, Plzni, Brně a Ostravě. Ročně naši školu navštěvují tisícovky studentů. Malování kreslení se stalo symbolem, Mekkou a inspirací pro další. Malování kreslení udává směr. Komunita lidí, kteří jsou s ateliérem spojeny čítá desítky tisíc podporovatelů.
Koho hledáme? Hledáme lektory. Hledáme někoho, komu budou naše základní principy blízké - někoho, kdo má rád lidi, kdo je profesionálem ve svém oboru. Někoho, kdo svoji práci bude dělat s láskou a srdcem na dlani. Vytváříme prostory, ve kterých lidé mají chuť malovat, kam se rádi vrací a kde vznikají obrazy.

 

Naše požadavky?

  • praxe vítána / ale není podmínkou
  • anglický jazyk výhodou
  • znalost minimálně jednoho z programů - ArchiCAD, AdobePhotoshop, CAD, Corel Draw
  • odměna od 150Kč / hod


Jak na to? Je to jednoduché!

  • pošlete CV a motivační dopis / na email info@malovanikresleni.cz
  • vybrané uchazeče pozveme na osobní pohovor

 

Kontaktujte nás! Těšíme se na spolupráci!

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)