Přednášky Dějin umění online

06.04.2021 16:39

Kurz Dějiny umění online zahrnuje témata z průřezu klasických dějin výtvarného umění. Seznámíme se s vývojem umění v celé jeho historii ve všech uměleckých oborech: v malířství, sochařství i architektuře (ve 20. století pak i v konceptuálním umění či v nových médiích). Povíme si také o jednotlivých malířských mistrech či malířských směrech, spolu s ukázkami jejich prací. Intenzivní přípravný kurz Dějiny umění probíhá formou online přednášek.

Kurz dějin umění je vhodný jak pro ty účastníky, kteří mají výtvarné umění jako koníček, tak pro adepty, kteří se chystají na úspěšné složení talentových zkoušek na uměleckých školách či školách architektury a designu.

Ke Kurzu dějiny umění online získáte zdarma tištěná skripta dějin umění.

  • Kdy? úterý 18:30 - 21:00, od 6. 4. 2021
  • Kolik?  členský příspěvek C, (3200 Kč, 8 přednášek)
  • Přihláška? Rezervujte si své místo včas na emailu info@malovanikresleni.cz, telefonicky na 777 422 022 nebo pomocí přihláškového formuláře.

 

Kurz Dějiny umění zahrnuje témata z průřezu klasických dějin výtvarného umění. Seznámíme se s vývojem umění v celé jeho historii ve všech uměleckých oborech: v malířství, sochařství i architektuře (ve 20. století pak i v konceptuálním umění či v nových médiích). Povíme si také o jednotlivých malířských mistrech či malířských směrech, spolu s ukázkami jejich prací. Intenzivní přípravný kurz Dějiny umění probíhá formou přednášek.

 

  • Kde? Výtvarný ateliér Malování kreslení, Balbínova 28, Praha
  • Kdy? úterý 18:00 - 19:30, letní semestr
  • Kolik?  členský příspěvek C, (4500 Kč, 12 přednášek)
  • Přihláška? Rezervujte si své místo včas na emailu info@malovanikresleni.cz, telefonicky na 777 422 022 nebo pomocí přihláškového formuláře níže.
 

Přihláška do kurzu Dějiny umění online

V případě, že kurz probíhá ve více termínech, vyplňte prosím Vámi preferovaný termín. Odesláním přihlášky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)