ZÁPIS - Naučte se v létě malovat! Zahájili jsme zápis na Prázdninový intenzivní kurz kresby, malby a figurální kresby!

07.04.2022 10:00

Naučte se v létě malovat! 

Zahájili jsme zápis na Prázdninový intenzivní kurz kresby, malby a figurální kresby!

Letní prázdniny jsou pro mnohé z nás časem, kdy si užíváme sluníčka, koupemě se v řece a kdy máme konečně čas věnovat se svým koníčkům a zálibám. Pokud byste měli chuť věnovat se o prázdninách rozvoji svého talentu.

V rámci intenzivního prázdninového kurzu Letní kurz kresby, malby a figurální kresby se budeme se začátečníky a mírně pokročilými věnovat postupně základům kresebných technik (kresbě tužkou, uhlem), probereme témata jako perspektiva, kompozice, principy stínování a zobrazení prostoru a materiálu a přejdeme k malbě.
Všechny teoretické části si prakticky vyzkoušíme. Pro pokročilé je připraven program malby s důrazem na akrylové a olejové barvy, malba na plátno. Začátečníci i pokročilí budou mít také možnost kresby figury dle živého modelu. Program výuky je možné si individuáně nastavit dle konzultace s lektorem (např. jako formu přípravy na talentové zkoušky).

Pondělí bude věnováno Přípravě na talentové přijímací zkoušky - Příprava na školy architektury  a Příprava na školy uměleckého zaměření.

Pro malé malíře jsme si pak přichystali pravidelné  Malířské příměstské tábory pro děti

Všechny termíny jsou k nalezení níže, moc rádi Vám zarezervujeme místo, kontaktovat nás můžete na email info@malovanikresleni.cz nebo na telefon +420 777 422 022

 

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)