Od pondělí 24.5. otevíráme

18.05.2021 14:05

Milí členové ateliéru, drazí studenti, uměnímilovní přátelé,

čas rozvolnění se přiblížil i pro náš ateliér. Tak to čteme a chápeme, že, pokud se nestane něco zásadního, tak od 24.5. 2021 můžeme zase otevřít a učit do 10 studentů v kurzech. To je skvělá zpráva, na kterou všichni tak dlouho čekáme.

Nepřišla však dostatečně včas pro studenty, kteří se přihlásili do letního semestru 2021. Ten již v tuto dobu nezačneme, máme povinnost doučit ještě několik kurzů, které neběžely v lednu a únoru distančně. Na to se v červnu soustředíme, ale zároveň vypíšeme víkendové workshopy, kam se můžete přihlásit, bude možnost si tam i nahradit lekce z podzimního Lock Downu, pokud nějaké máte. Nabídku workshopů připravujeme a zveřejníme začátkem příštího týdne.

Kdo byl přihlášen na letní semestr 2021, tomu nabízíme přeregistraci buď na některý prázdninový kurz  nebo na zimní semestr 2021, který začneme v polovině září, jako obvykle. Zaplacený členský příspěvek Vám převedeme. Do zimního semestru spouštíme nyní registraci.

V prázdninovém semestru již registrace běží a letos si můžete vybrat z rozšířené nabídky kurzů. Podrobně je naleznete popsané na webu v sekci Prázdninové kurzy 2021. V žádném z kurzů nebude více než 10 lidí, abychom zachovali dostatečné rozestupy a lektor se mohl věnovat studentům do značné míry individuálně. Potěšíme určitě příznivce MgA Ildara Youssoupova, protože Ildar potvrdil, že povede tyto prázdninové kurzy:

Dále jsme pro prázdniny připravili kurzy pro studenty, kteří se potřebují připravovat na talentové zkoušky na střední a vysoké výtvarné školy a na architekturu a design. Přihlásit se můžete na tyto kurzy pod vedením našich zkušených lektorů:

 


Jako novinku letošního léta jsme pro Vás připravili Intenzivní keramický kurz pro dospělé s Nelou Britaňákovou. Kurz bude mít 2 běhy, a poběží v týdnech 26.7-30.7 a 2.8- 6.8.2021. Jeden běh bude po dva úterky od 17 do 21 hodin, druhý po dva čtvrtky opět od 17 do 21 hod.  Celkem to bude 8 hodin výuky v keramickém ateliéru. V prvém týdnu si můžete výrobky vymodelovat a dekorovat, pak vypálíme a ve druhém můžete glazovat. 

A pak máme na webu nabídku Prázdninových příměstských táborů pro Vaše děti od 5 do 15 let, jak je znáte z let minulých a také oblíbeného Letního malířského tábora na Sázavě a ještě máme nějaká volná místa, tak můžete děti přihlásit.

I pro děti jsme připravili letos novinku v podobě příměstského keramického tábora, který bude mít 2 turnusy:

  • 19 -23.7.2021
  • 26.-30.7.2021

Organizace bude podobná jako znáte u malířských příměstských táborů, akorát počet dětí v keramickém ateliéru je omezen na maximálně 6, takže s přihlašováním doporučujeme moc neváhat. Děti si z tábora odnesou krásné keramické výrobky, ty jim na závěr vypálíme. Pokud se někdo přihlásí i na druhý běh tábora, může si tam výrobky naglazovat a na druhý běh od nás dostane 10% slevu. Podrobné informace na webu v sekci Keramický příměstský tábor.


Děkujeme všem studentům, kteří pomáhají ateliéru přežít, a probudit se z této dlouhé hibernace zpět k životu. Moc se na Vás těšíme!!!

 

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)