ONLINE Kurz kresby a malby pro pokročilé na téma „Město a jeho symboly“ s Aldinem Popajou

07.04.2021 08:21

ONLINE Kurz kresby a malby pro pokročilé  na téma „Město a jeho symboly“ je určen pro pokročilé studenty, zejména pro studenty lektora Aldina Popaji, ale je otevřený i studentům jiných kurzů Malování Kreslení.

Kurz předpokládá znalost základů kresby a malby a v rámci zadaného tématu si bude možné procvičovat celou škálu výtvarných technik a malířských přístupů – od realismu až po abstraktní redukci. Zadané téma je možné uchopit jakýmkoliv způsobem, v celé jeho šířce a inspirovat se jakýmkoliv městem, které je Vám z nějakého důvodu blízké. Lektor Aldin Popaja bude v průběhu kurzu také malovat obraz  na toto téma a provede vás i vlastním procesem vzniku obrazu s doprovodným komentářem. Budete mít jedinečnou možnost prostřednictvím videolekcí nahlédnout do jeho „kuchyně“ a vidět jeho práci.
Kdo bude chtít své práce konzultovat, bude mít možnost zaslat vyfocenou práci či rozpracovaný obraz na náš mail spolu s telefonním číslem a Aldin s Vámi bude telefonicky konzultovat co bude třeba, aby byl Váš užitek z kurzu co největší a bylo zajištěno živé, online propojení na lektora. Zároveň budou Vaše práce (pokud nám nenapíšete, že si to nepřejete) nahrány na video a v rámci další lekce budou prezentovány lektorem s komentářem pro Vás i pro další účastníky

  • Kdy? 8 lekcí, video si pouštíte ve Vámi preferovaný čas, s možností opakovaného sledování
  • Odkdy? Začínáme v týdnu od 19.4.2021
  • Za kolik?  členský příspěvek C, (2400 Kč, 8 lekcí)
  • Přihláška? Rezervujte si své místo včas na emailu info@malovanikresleni.cz, telefonicky na 777 422 022 nebo pomocí přihláškového formuláře.


Pozn: V případě zlepšení epidemiologické situace a zájmu studentů, nabídneme ve 2. polovině kurzu setkání s lektorem v ateliéru či v plenéru.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)