Zkušební lekci ZDARMA! Nové lekce jógy opět v galerii - od 23. 9. 2019!

23.09.2019 18:22

V týdnu od 23. 9. 2019 zahajujeme opět pravidelná setkávání s jógou a zdravotním cvičením! Připravili jsme skupinky cvičení pro děti, dospělé i seniory. 

  • Váháte? Využijte zkusit si jednu ukázkovou lekci zdarma! Pokud máte o ukázkovou lekci zájem - rezervujte si místo na emailu: info@malovanikresleni.cz
 
 
  • Jóga pro děti
  • Zdravotní cvičení s prvky jógy pro seniory
  • Jóga pro dospělé

 

"Cvičení jógy má mnoho benefitů, které každý praktikující postupně krůček za krůčkem poznává. Relaxace, protažení, chvíle zklidnění a společné meditace nás vede k hlubšímu uvědomění si sama sebe, prohloubení vnímání jemných energií a každodennímu zlepšování nálady... Cvičení jógy má pozitivní účinky nejen na naší psychiku, odbourává stres a dodává nám energii. Pod vedením empatických zkušených lektorů se postupně seznámíme s jednotlivými technikami jógy. Začneme jednoduše "procvičováním" jednotlivých ásán, seznámíme se se správnými principy dýchaní, ukážeme si a prakticky se naučíme různé způsoby meditace. Jóga je velmi bohatý a celistvý způsob vnímání světa, pojďme krůček po krůčku do něj začít pronikat."

Rezervujte si své místo včas!

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)