Přednáška: Měj se rád, aneb vše je tak, jak má být

21.02.2020 17:00

 

Srdečně Vás zveme na přednášku Karla Spilka - Měj se rád, aneb vše je tak, jak má být, která se koná ve čtvrtek 4. 6. od 17:00 do 20:00.

  • cena: 300 Kč (nutná rezervace místa předem)
  • rezervujte si místo emailem na info@malovanikresleni.cz
  • místo konání: Balbínova 26, Praha 2 - Vinohrady
  • více o přednášejícím na www.matrix-neo.cz

Téma přednášky:

Jaká je naše Pravá Podstata? Kde hledat lásku, po které všichni toužíme? Jaké je to spadnout do Sebe – do Lásky, která je naší Esencí a Domovem? Jak se osvobodit z pasti nespokojených myšlenek a získat tak nový úhel pohledu?

To vše nastane, když si uvědomíme svou pravou podstatu, svůj Zdroj.  Poznáním toho, kdo skutečně jsme, se vše změní a přirozeně začnete žít po proudu. 
 

Objasňuji koncept Vědomí jako naši pravou podstatu a tvůrce fyzické reality a člověka (osobnost) jako průzor, skrze kterého se tvoří projevený svět. Z toho vyplývá i otázka, jak je to vlastně se svobodnou vůlí člověka.

Na přednášce se posluchači dozvědí, jaká je naše skutečná podstata – kdo doopravdy jsme, jak se tvoří fyzická realita kolem nás, a proč zažíváme věčnou nespokojenost, neklid a problémy v každodenním životě. Kdo k nám mluví skrze vnitřní hlas, zda jsme ovlivněni karmou, a zda myšlenky, které námi prochází, jsou skutečně naše. Informace nabídnou nový úhel pohledu, který mohou vysvobodit z nastražené pasti mysli a celkově změnit úhel pohledu na život, který přinese do života lehkost a radost, kterou všichni podvědomě hledáme.

Na přednáškách vysvětluji:

Téma minulých životů, karmy a reinkarnace - svobodnou vůli a iluzi fyzické reality - frekvenci našeho pravého domova - Co jsou ve skutečnosti myšlenky a emoce a roli ega a celý proces hledání smyslu života.

Dále jsou probrány následující témata, které navazují na předešlé informace:

1. AGAPE – láska sama k sobě bez jakýchkoliv podmínek – jeden z nejdůležitějších životních přístupů na cestě ke spokojenosti 

2. PŘIJMUTÍ SKUTEČNOSTI takové, jaká je, jako kdybychom si ji zvolili – protože ona byla zvolena za nás ve Vědomí 

3. ŽÍT PO PROUDU – spojit se s energií Vesmíru a jít cestou nejmenšího odporu

Cílem přednášky je zastavit zmatek v hlavě a umožnit člověku lehčeji kráčet fyzickou realitou v souladu se záměrem Vědomí (tzn. žít po proudu).

 

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)