Jak začít s malováním? Je to jednoduché! Máme kurzy i pro úplné začátečníky!!!

21.02.2020 12:03

Kreslili jste a malovali naposledy na základní škole? Máte chuť začít se věnovat malování a kreslení znovu a třeba profesionálněji? Udělejte první krok a vše ostatní nechte na nás!

  • kontaktujte nás na email info@malovanikresleni.cz nebo telefon +420 777 422 022
  • rádi Vám poradíme s výběrem vhodného kurzu a skupinky (dle Vašich cílů, pokročilosti a časových možností)
Na úplný začátek bývá nejvhodnější Kurz kresby a malby, v rámci kterého se postupně seznámíme se základními výtvarnými technikami a postupy. Kurz je veden ve skupinkách po maximálně 12 účastnících, s důrazem na individuální přístup ke každému ze studentů. Lektor během lekce postupně obchází všechny malující a konzultuje přímo konkrétní práci u konkrétního malířského stojanu.
 
Naším mottem je výuka formou pozitivní motivace, tedy u začátečníků vítáme jakýkoli i drobný postup s vědomím toho, že postupnými malými krůčky se dojde nejdále.
 
Až zvládneme základy, sami zjistíte, jaká technika či téma je Vám nejbližší. V navazujících semestrech se budete postupně zaměřovat na to, co Vás nejvíce baví - např. na olejomalbu, akvarel, figurální kresbu nebo Vás zláká sochařská, grafická či keramická dílna.
 
Svět výtvarné umění je neskutečně bohatý a každý si v něm najde svůj způsob vyjádření, takže seberte odvahu a udělejte první krůček!
 

Udělejte první krůček a ostatní nechte na nás!

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)