Den dětí u nás v ateliéru - 1. 6. od 14:00 do 17:00

01.06.2016 14:00

 

Vážení a milí rodiče, 

ateliér Malování a kreslení pořádá nejen pro své nejmenší žáky výtvarné odpoledne v rámci oslavy Dne dětí. Pokud budete mít chuť se ve středu 1. 6. odpoledne u nás na chvíli stavit, budete srdečně vítáni!

 

  • kde? Výtvarný ateliér Balbínova 28, Praha 2
  • kdy? od 14:00 do 17:00
  • kdo? jednotlivé dílny povedou lektoři a lektorky ateliéru Malování kreslení
  • událost na facebooku
 
Pro děti budou po celém ateliéru připraveny dílničky, ve kterých si postupně budou moc vyzkoušet různé výtvarné techniky - zkusíme si malování na vodní hladině, malování špachtlí, malování společného obrazu a sprejování, modelování z keramické hlíny a můžeme si zkusit i malování na obličej. Pro milovníky vlastního designu se budeme učit malovat na trička a připravovat šablonky na tupování... Malovat budeme jak na malých malířských stojáncích, tak i na klasických velkých stojanech. 
 
Rodiče se k nám mohou zapojit a pomáhat s malování, nebo si naopak mohou dát v klidu kávu či decku vína na dvorečku ateliéru. 
Vítány budou všechny dobrůtky na společný stůl s občerstvením - domácí koláče, bábovky či linecká kolečka... :-)
 
 
 
 
 
Den dětí v ateliéru Malování a kreslení
 
 

Fotogalerie: Den dětí u nás v ateliéru - jak to u nás vypadalo?

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

  Tento kurz se vyučuje formou navazujích cvičení inspirovaných dle metody Kreslení pravou mozkovou hemisférou autorky Betty Edwards, nejedná se o klasickou výuku kresby a malby portrétu dle živého modelu, nicméně jednotlivé části cvičení a poznatky v nich zmiňované, můžete...
  Kurz tušové malby je připraven pro malíře, kteří se zajímají o výtvarná díla jako o myšlenku, způsob vyjádření, rukopis nebo jako artikulaci těla. Technika tušové malby je známa již v podobě prosté konturované malby - egyptské malby, které tvůrci zaznamenávali tuší štětcem z rákosu...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)