První malířský maraton - promalujme se až do rána! od 28.11.2014

13.09.2014 16:50

 

"Také máte někdy pocit, že byste chtěli jen malovat, malovat a nic než malovat? 

Nepřestávat, tvořit a nechat se nést na vlně inspirace? 

Malířský maraton - pojďme se společně promalovat až do rána!"

 

První malířský maraton je určen všem těm, kdo rádi malují, koho baví nevšední zážitky v inspirativním prostředí se skupinou příjemně naladěných šílenců. Společně prožijeme den a noc plné malování. O vedení se nám postarají lektoři ateliéru.

 

  • kde? Výtvarný ateliér Balbínova 26
  • kdy? 28. 11. od 19:00 (konec není stanoven, uvidíme, jak nám to půjde)
  • co s sebou? svačinku, karimatku, spacák
  • startovné? 1500Kč (v ceně maratonové tričko, malířské plátno, lektorné, pitný režim, welcome drink, degustace vína, tombola)
 
Každý z účastníků v průběhu Maratonu bude moci pracovat na jednom či více obrazech. Postupně bude vznikat z hotových obrazů výstava v ateliérové galerii. Vítěz maratonu - tedy ten, co bude malovat nejdéle, vyhrává "roční školné v ateliéru Malování kreslení" na kurz dle svého výběru. 
Odměněni budou všichni účastníci a to nejen krásnou vzpomínkou nad společně prožitým časem v ateliéru.
 
Pojďme se zapojit a vytvořme nový rekord! :-)
 
 
 

První malířský maraton

 

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

  Tento kurz se vyučuje formou navazujích cvičení inspirovaných dle metody Kreslení pravou mozkovou hemisférou autorky Betty Edwards, nejedná se o klasickou výuku kresby a malby portrétu dle živého modelu, nicméně jednotlivé části cvičení a poznatky v nich zmiňované, můžete...
  Kurz tušové malby je připraven pro malíře, kteří se zajímají o výtvarná díla jako o myšlenku, způsob vyjádření, rukopis nebo jako artikulaci těla. Technika tušové malby je známa již v podobě prosté konturované malby - egyptské malby, které tvůrci zaznamenávali tuší štětcem z rákosu...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)