Počítačová grafika -Jednoduché světy (aneb CO, KAM a JAK)

10.04.2013 11:31

 

 

Není třeba mít obavy z modelování umělých světů. Při troše fantazie můžeme vytváření umělých světů, obrázků, úpravu fotek přirovnat k sestavování dílků stavebnice LEGO. Každý tvůrce grafiky totiž postupuje přibližně stejným způsobem a i poměrně složité výrobky sestavuje z jednodušších částí. Není proto těžké jej napodobit.


Důležité je mít jasnou představu čeho chceme dosáhnout. Všechny počítače pracují stejně a nekladou se zde meze talentu, ale představivosti.
Po krátké době strávené s počítačem a programem na kreslení se naučíte nakreslit si i vlastní stavebnici, vytvořit si vlastní systém a ten pak sestavovat nekonečna „stokrát jinak“.

Jistě jste si již chtěli sami upravit fotografie z dovolené, vytvořit upoutávací plakát pro vaši kapelu, profesionální grafický design, či jen upravit některý z obrázků dle vašeho vkusu. Pokud jste se o něco takového pokoušeli například v malování jistě mi dáte za pravdu, že je to práce nevděčná, zdlouhavá a bez tíženého úspěchu. Napovíme vám jak pracovat s programem o mnoho kategorii dokonalejším. Dovíte se, vše co potřebujete. Aby to co vytvoříte vypadalo profesionálně.
Naučíte se použít pestrou škálu nástrojů a možností jak vytvořit nebo upravit daný objekt.
Hlavní výhodou moderních úprav je množství užitečných nástrojů a rozdělení jednotlivých grafických prvků do vrstev, v nichž se dají upravovat jako samostatné dílky stavebnice.

 

Není co ztratit, učením lze jen získat. V několika bodech se dozvíte zda je tomu tak a co můžete získat…


*kvalita obrázků
*prezentace dat
*grafická úprava a přehlednost
*vzorec, funkce, interakce multimédií
*logická stavba práce, provázanost textu s obrázky, tabulkami apod.
*aktivita a iniciativa
*samostatnost, invence
*schopnost zorganiznvat si práci ke splnění časového rozvrhu
*vylepšit množství vykonané praktické práce, zručnost, pečlivost
*schopnost aplikovat studiem získané poznatky
*využití odborné literatury vztahující se k softwaru i schopnost navrhnout experimentální postupy k řešení práce
*zvládnutí experimentálních metod, softwarových aplikací apod.
*schopnost utřídit, zhodnotit a systematicky zpracovat získané výsledky
*schopnost vyvodit závěry

 

 

 

 


Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

  Tento kurz se vyučuje formou navazujích cvičení inspirovaných dle metody Kreslení pravou mozkovou hemisférou autorky Betty Edwards, nejedná se o klasickou výuku kresby a malby portrétu dle živého modelu, nicméně jednotlivé části cvičení a poznatky v nich zmiňované, můžete...
  Kurz tušové malby je připraven pro malíře, kteří se zajímají o výtvarná díla jako o myšlenku, způsob vyjádření, rukopis nebo jako artikulaci těla. Technika tušové malby je známa již v podobě prosté konturované malby - egyptské malby, které tvůrci zaznamenávali tuší štětcem z rákosu...
<< 1 | 2 | 3

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)