Papírové tvoření – Zdobená krabička

06.09.2014 10:04

Vítám vás, milí čtenáři u papírového blogu. Dnes vám představím další z možností využití barevných, vzorovaných, scrapbookových papírů - zdobení prostorových předmětů. V nabídce obchodů s kreativním materiálem můžete najít velké množství kartonových předmětů, určených k další dekoraci. V tomto případě, tvoří základ kulatá kartonová krabička. 

Krabička kulatá

Celý článek zde...

Na její ozdobení byl použit vzorovaný papír ze sady papírů, které společně ladí. Jak barvou, tak vzorem. Papírová krabička byla nejprve potažena. Papír se nachází jak uvnitř, tak na povrchu krabičky. Ozdobný okraj víka tvoří pruh papíru, který byl vytvarovaný krajovou raznicí. Celá krabička je u okrajů patinovaná tmavým inkoustem.

Víko je zdobeno látkovými i papírovými květy. Výsekem lístků, které jsou vytvořeny z papíru s odlišným barevným jádrem a osmirkovány. Celek dotváří ozdobný hřebíček, umístěný v kompozici květů a razítko anděla, jemným kulatým výsekem.

Oživení této krabičky, tvoří hudební stroječek, který je umístěn na dně krabičky. Dno, je posazeno na nožičky, které tvoří tři kuličky z fimo korálků.

Děkuji vám, za milé zastavení a přeji krásný, tvořivý den….

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)