Papírové tvoření - Srdíčka z kartonu

14.08.2014 09:37

Z papíru nevyrábím jen přáníčka, ale i malé drobnosti, třeba na výměnu pro scrapbookové kolegyňky. Před časem jsem dělala srdíčka z kartonu. Z obyčejné krabice jsem vystřihla podlouhlé srdíčko a polepila ho scrapbookovými papíry. Vzory jsem střídala s výseky a srdíčka jsem dozdobila hřebíčky, mašličkami a knoflíčky.

Srdíčko z kartonu 3

Celý  článek zde...

Každé srdíčko jsem opatřila vázacím drátkem, který jsem na stranách stočila do spirálky a navlékla na ně jemné korálky. Tím získalo srdíčko poutko na zavěšení.

Srdíčko z kartonu 2

 

Srdíčko z kartonu 4

Větší srdíčko, je také vystřižené z kartonu, polepené barevným papírem, na kterém je natištěn romantický text. Hlavním motivem je obrázek ve vintage stylu, na lesklém fotopapíře. Hlavním zdobným prvkem jsou růžové kytičky, které jsem ručně vytvřořila z růžového nízkogramážového papíru. Vysekla jsem si raznicí několik vroubkovaných koleček, prostříhala jsem je a navlhčila. Pomocí pinzety jsem je vytvarovala a nalepila na sebe v několika vrstvách.

Srdíčko z kartonu 5

A drobnost pro někoho milého je na světě…

Srdíčka z kartonu

 

  Ilona Červinková

Tvořím pro radost. Svou, i tu Vaši…. Touto jednoduchou větou, se dá vyjádřit můj vztah k papírovému tvoření. Jmenuji se Ilona, je mi 40 let a papírové tvorbě se věnuji takřka celý život. Svým přátelům jsem každé Vánoce a Velikonoce, posílala ručně vyráběná přání. A jako zpětná vazba, se mi vracela jejich radost, která mě nesmírně nabíjela do dalšího tvoření. O tom, že existuje scrapbooking a cardmaking jsem již nějakou dobu věděla, ale odolávala jsem. Až když jsem, asi před čtyřmi lety, v jednom obchodě našla nádherné, gumové, detailně zpracované razítko, s vánočním stromečkem, neodolala jsem a můj papírový koníček začal růst, až přerostl do takové velikosti, že vyplňuje velkou část každého mého dne :-) Jako bloggerka spolupracuji s několika tvořivými webovými portály a přibližuji výrobu přáníček čtenářům jejich blogů. Jsem členkou design teamu zahraniční stránky, která vytváří přáníčkové předlohy. A příležitostně jsem i lektorkou workšopů a tvořivých dílen zaměřených na papírové tvoření.

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)