Papírové tvoření - Přáníčko složené z panelů

03.02.2015 23:56

Milí čtenáři papírového blogu, milí příznivci tvoření, vítám vás u dalšího dílu našeho seriálu s návody. Dnes si ukážeme přáníčko, které je sestaveno z několika „panelů“. Barevné rámečky mu dodávají zajímavý efekt.

Přáníčko

Celý článek zde...

Z modré čtvrtky si ustřihněte 3 obdélníky. 10,5 x 14,8 druhý 12 x 8 cm a třetí 8 x 5,5 cm. Z krémové čtvrtky si ustřihněte také 3 obdélníky. Každý o 5mm menší na všech stranách, než jsou modré obdélníky.

Přání 2

 

Krémové obdélníky naskládejte na sebe.

Přáníčko 1

 

Na takto připravené obdélníky natiskněte razítko.

Přání 3

 

Nyní každý ze světlých obdélníků podlepte jedním modrým obdélníkem.

Přáníčko 4

 

Naskládejte a slepte připravené obdélníky. Dbejte na to, aby byl natištěný motiv dobře poskládaný.

Přáníčko 6

 

Nalepte na základ přání a dozdobte samolepícími kamínky.

Přáníčko 5

 

Efektní přáníčko je hotové.

Přáníčko 7

 

Takto si můžete vyrobit rychlé a efektní přáníčko pro nejrůznější příležitosti. A vždy máte zaručeno, že budete originální. Děkuji vám, že sledujete náš blog a těším se někdy příště na shledanou.

Ilona Červinková Ilona Červinková

Tvořím pro radost. Svou, i tu Vaši…. Touto jednoduchou větou, se dá vyjádřit můj vztah k papírovému tvoření. Jmenuji se Ilona, je mi 40 let a papírové tvorbě se věnuji takřka celý život. Svým přátelům jsem každé Vánoce a Velikonoce, posílala ručně vyráběná přání. A jako zpětná vazba, se mi vracela jejich radost, která mě nesmírně nabíjela do dalšího tvoření. O tom, že existuje scrapbooking a cardmaking jsem již nějakou dobu věděla, ale odolávala jsem. Až když jsem, asi před čtyřmi lety, v jednom obchodě našla nádherné, gumové, detailně zpracované razítko, s vánočním stromečkem, neodolala jsem a můj papírový koníček začal růst, až přerostl do takové velikosti, že vyplňuje velkou část každého mého dne :-) Jako bloggerka spolupracuji s několika tvořivými webovými portály a přibližuji výrobu přáníček čtenářům jejich blogů. Jsem členkou design teamu zahraniční stránky, která vytváří přáníčkové předlohy. A příležitostně jsem i lektorkou workšopů a tvořivých dílen zaměřených na papírové tvoření.

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)