Výběrové řízení – odborná bezplatná stáž public relation

19.10.2015 18:58

Výběrové řízení – odborná bezplatná stáž public relation

 

Výtvarný ateliér nezisková organizace Malování kreslení, o. s. vyhlašuje výběrové řízení na odbornou bezplatnou stáž v oblasti propagace, komunikace s médii a vztahů s veřejností. Stáž je vhodná zejména pro studenty či čerstvé absolventy – art management, ekonomie, marketing, komunikace a public relation.
V rámci stáže nabízíme možnost nahlédnutí pod pokličku fungování organizace, jejímž cílem je podpora výtvarné kultury a vzdělávání.
Délka a náplň stáže je domluvena s každým stážistou individuálně – dle časových možností a dle zájmů. Stáž je zakončena certifikátem a absolvování stáže, s možností pracovní reference do životopisu.


Pokud Vás nabídka oslovila, zašlete svůj motivační dopis a stručný životopis na adresu: info@malovanikresleni.cz

 


 

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

  Tento kurz se vyučuje formou navazujích cvičení inspirovaných dle metody Kreslení pravou mozkovou hemisférou autorky Betty Edwards, nejedná se o klasickou výuku kresby a malby portrétu dle živého modelu, nicméně jednotlivé části cvičení a poznatky v nich zmiňované, můžete...
  Kurz tušové malby je připraven pro malíře, kteří se zajímají o výtvarná díla jako o myšlenku, způsob vyjádření, rukopis nebo jako artikulaci těla. Technika tušové malby je známa již v podobě prosté konturované malby - egyptské malby, které tvůrci zaznamenávali tuší štětcem z rákosu...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)