First minute - velká letní soutěž!

27.05.2012 10:41

 

 

 

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ ATELIÉRU MALOVÁNÍ KRESLENÍ

ZÍSKEJTE MALÍŘSKÝ KUFŘÍK NEBO SLEVU NA WORKSHOP

 

Vážení studenti, pozor!!! S nadcházejícím semestrem jsme pro Vás připravili soutěž o malířský kufřík, olejové barvy, akrylové barvy, křídy Gioconda, slevu na workshopy ateliéru Malování kreslení a mnoho dalšího!

 

Soutěž probíhá ve 3 kolech:

  • První kolo: 15.6. (do soutěže budou zařazeny všechny zaplacené přihlášky od 27.5. do 15.6.)
  • Druhé kolo: 13.7. (do soutěže budou zařazeny všechny zaplacené přihlášky od 27.5. do 13.7. včetně těch, které byly již slosované v prvním kole)
  • Třetí kolo: 31.7. (do soutěže budou zařazeny všechny zaplacené přihlášky od 27.5. do 31.7. včetně těch, které byly již slosované v prvním a druhém kole)

 

Jak na to?

  1. Soutěže se může zúčastnit každý student (nový nebo i současný), který se ve stanoveném termínu přihlásí na celosemestrální kurz Kresby a malby nebo na celosemestrální kurz Figurální kresby. Celosemestrální kurz pro tuto soutěž znamená přihláška na 19 lekcí v zimním semestru 2012/2013. Pokud se přihlásíte ve dvojici a využijete naši slevu 10 % pro nově příchozí studenty ve dvojici, zařadíme Vás do soutěže také!
  2. Do soutěže budou zařazeny všechny řádně zaplacené přihlášky do semestru 2012/2013, tzn. do stanoveného termínu od Vás budeme mít na našem účtu připsané kurzovné.
  3. Tato soutěž probíhá ve 3 kolech, všechny soutěžící z předchozího kola zařadíme do toho následujícího kola. Takže pokud se přihlásíte včas, máte tedy až trojnásobnou šanci vyhrát!!!
  4. Jednotlivým přihláškám budou přiřazené variabilní symboly - z těchto variabilních symbolů budeme poté losovat šťastné výherce! J O výhře se dozvíte na našich internetových stránkách www.malovanikresleni.cz (uvedeme iniciály výherce a číslo variabilního symbolu). Výherce budeme kontaktovat telefonicky.

 

 

To nejdůležitější - co můžete vyhrát?

V každém kole se soutěží o balíčky s výtvarnými potřebami:

  • Pro výherce prvního místa je tu připravena dárková poukázka v hodnotě 1000 Kč ve Výtvarných potřebách Soukenická zcela dle vlastního výběru!!! To by mohl být zajímavý start do nového semestru! Navíc získáte voucher s 50% slevou na workshop „Jednodenní kurz fimo hmoty“, „Jednodenní kurz intuitivní kresby“ nebo „Jednodenní kurz malování mandaly“ (podle Vašeho výběru) pro Vás nebo Vašeho kamaráda.
  • Pro výherce druhého místa je připraven kufřík s malířskými potřebami v celkové hodnotě 750 Kč. Kufřík bude obsahovat olejové barvy, štětce, paletu a křídy Gioconda. Navíc malé překvapení - dárkový předmět ateliéru Malování kreslení.
  • Pro výherce třetího místa je připravena sada olejových barev v celkové hodnotě 500 Kč. Navíc malé překvapení - dárkový předmět ateliéru Malování kreslení.

 

 

 

 

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)