Víc než jen boty!

25.10.2015 11:52

Mladý filipínský návrhář Kermit Tesoro vytváří neuvěřitelné střevíce. Nebo se jedná spíše o krásné sochy, jejichž součástí musí být bezpodmínečně dámské nohy?

Boty Kermit Tesoro

Celý článek zde...

Zdroj obrázku: https://2.bp.blogspot.com/-r-d_g7uSSDI/UeJ-4X-oQZI/AAAAAAAAEg4/QKzshg_tNSI/s1600/kermit-tesoro-x-surface-mag.jpg

Tesorovi nejde jen o estetickou stránku obuvi, každý jeho pár střevíců, kromě toho že úžasně vypadá, vyjadřuje ještě něco dekadentního navíc. Tvary a motivy chce zobrazovat lidské deviace. Interpretuje psychické a biologické konflikty lidí a jejich neschopnost kontrolovat své chování tak, aby nepohoršovalo okolí. To je něco pro ženy, beznadějně závislé na pořízování extravagantních bot! Není divu, že jednou z jeho nejvěrnějších zákaznic je excentrická zpěvačka Lady Gaga. Umělec se přimlouvá za to, aby se ženy nebály skrze oděv vyjadřovat temné stránky vlastního nitra. V jeho botách na vysokých podpatcích žena může šokovat, vzbudit obdiv, ale také třeba pobavit. Filipínec tak nabádá ostatní návrháře, aby se nebáli být originální, řemeslně se odlišovali a zkoumali nejrůznější nové možnosti.

 

Kermit Tesoro - Víc než jen boty!

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)