Papírový blog - Visačka

09.10.2014 00:09

Dobrý den milí čtenáři Papírového blogu. Jsem tu s dalším článečkem, ve kterém vám představím tvorbu visačky. Visačka je projekt, který může sloužit jako přáníčko a zároveň jako drobný dárek. Je velká cca 15 x 8 cm, přední strana je zdobená, na zadní straně vzniká prostor pro osobní vzkaz pro obdarovaného.

Visačka - detail

Celý článek zde...

Jako první je potřeba si ze čtvrtky vyříznout, či vystřihnout tvar visačky. V její horní části si pomocí kleští zhotovte dírku. Takto připravenou visačku nabarvěte. Na nesavou podložku si nastříkejte barvu a visačku v ní máčejte a barvu poté sušte. Vznikne zajímavá „mapa“. Po uschnutí této vrstvy použijte šablonu a přes ní naneste na visačku pomocí aplikátoru inkoust. Na jedné straně visačky jsem použila razítko číslic a pomocí embosovacího média a prášku jsem vytvořila mírně vystouplý efekt.

Visačka - celek

Dále jsem použila na zdobení visačky kartonové výseky ve tvaru ozubených koleček, které jsem nabarvila černou akrylovou barvou.

Visačka - černá kola

Celou zdobnou kompozici jsem doplnila kovovými doplňky – hodinovou ručičkou, ozubeným kolečkem a kovovým kouskem z doopravdických hodin. Pak už jen drobnosti v podobě samolepky křídla a ozdobného hřebíčku. Do otvoru uvázat mašličku, nebo provázek a je hotovo…

Detail

Děkuji vám za pozornost a těším se nashledanou.

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)