Papírové tvoření - Šperkovnice

21.09.2014 22:18

Milí čtenáři Papírového blogu. Dnes bych vás chtěla pozvat na detailní prohlídku jedné šperkovnice. Základem je tentokrát překližková krabička. Zavírání je na magnet. Krabičku jsem uvnitř potáhla papírem a jen velmi mírně dozdobila. Na víku jsem použila techniku mixed media, několik druhů kytiček, chipboards, kamínky, perličky….  

Šperkovnice vevnitř

Celý článek zde...

Mixed media je proces, který mám moc ráda. Nikdy se přesně nedá odhadnout, jak bude výsledek vypadat. A to je velmi tvůrčí pocit.

Začala jsem tím, že jsem krabičku polepila vzorovaným papírem. Pak jsem na ni nalepila ozdobné výseky a přetřela jsem je gessem. Když médium zaschlo nanesla jsem na nesouvislé části krabičky embossovací médium a posypala zlatým embossovacím práškem, který jsem zatavila. Pak jsem jen dozdobila víko hlavním motivem dámy v rámu a květinovou aranží z papírových růží. Doplila jsem perličky a kovové komponenty.

Šperkovnice zavřená

Uvnitř je krabička také potažená papírem a dozdobená jen částí scrapbookové čtvrtky v designu staré pohlednice.

Do rohu šperkovnice jsem uložila hrací strojek, jehož natahovací mechanismus prochází dnem. Krabičku jsem opatřila dřevěnými nožičkami.

Detail šperkovnice

Detail

Děkuji vám za zastavení na papírově tvořivém blogu a budu se těšit příště nashledanou.

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)