Papírové tvoření - Přání k různým příležitostem

10.10.2014 14:23

Milí čtenáři, vítám vás u dalšího dílu Papírového tvoření. Dnes vám představí několik velmi jednoduchých přáníček. Jedná se o přáníčka pro milé osoby a můžete je mít přichystány jako drobnou visačku třeba na lahvinku vynikajícího vína pro svou drahou polovičku, nebo jako svatební gratulaci pro své přátele…

Přání 1

Celý článek zde...

První je přání na krémovém základu.  Jeho rohy jsou zakulaceny na všech čtyřech stranách. Barevné papíry spolu vzájemně ladí a jejich předěl je ozdoben atlasovou stužkou. Přání je zdobené červeným výsekem srdce a kovovým přívěskem ve tvaru klíče, který je na přání přilepen pomocí tekutého, průhledného lepidla. Přání doplňuje text.

 

Druhé přání je vyhotoveno na základu v přírodní, hnědé barvě. Opět jsou zde zakulacené rohy a přání je zdobené barevnými vzorovanými papíry. Tentokrát bylo využito vzoru papíru, který vyniká v horní polovině přání. Předěl je opět tvořen atlasovou stuhou a přání je dozdobeno výseky srdcí, z nichž jedno je vyzdviženo pomocí 3D samolepících pěnových čtverečků.

Přání 2

Další přáníčko je určeno spíše jako svatební gratulace. Je na krémovém základu a zdobí jej krom vzorovaného papíru i kousek kulaté papírové krajky, který je umístěný pod, obligátní, atlasovou stužkou. Hlavním zdobným prvkem je zde korm textu výsek dvou postav vyjadřujících ženicha a nevěstu.

Přání 3

Poslední přání je jednoduché svým stylem, nikoli provedením. Základ tvoří přírodní hnědá čtvrtka, pruhovaný papír a ze stejné kolekce papírů, pomocí ozdobné vyřezávací šablony vyříznutá část, tvořící hlavní zdobení přáníčka. Doplněno je rudé a kartonové srdce – výseky, z nichž jeden je zdoben samolepícím kamínkem. Kolem je naznačeno bílým gelovým perem „falešné šití“.

Přání 4

Přeji vám krásný den a děkuji za chvíle, které s námi trávíte.

Workshopy - jednodenní výtvarné kurzy - PRAHA 2, BALBÍNOVA 28 - TEL: 777 422 022

Nebyly nalezeny žádné záznamy.

Napište nám

Těšíme se na komunikaci s Vámi! :)